Scrisoare de la Dumnezeu pentru tine

770ba9fac1b1ff338b8463836b9cdd81.jpg

Țin la tine, omule drag! 

Iubesc felul în care zâmbești plăpând la auzul încurajărilor pe care mi le-ai cerut aseară, rugându-te, cele pe care i le-am șoptit mamei tale să ți le transmită. 

Iubesc felul în care te imaginezi a fi doctor, polițist, profesor sau chiar mecanic. Cu multă încredere, îți spun să continui să muncești. Te așteaptă surprize frumoase. 

Iubesc felul în care glumești și râzi cu prietenii tăi. Tânjesc după fericirea ta! 

Iubesc felul în care iubești. Oferă cât mai multă dragoste celorlalți oameni, ai un izvor infinit la mine din care poți să îți hrănești sufletul la rândul tău. 

Iubesc felul în care cânți, felul în care dansezi și te distrezi. Sunt aici și mă bucur alături de tine. 

Iubesc felul în care îți creezi propria lume în imaginația ta. Acolo ești tu, fără măști, și ești apreciat de toți, însă vreau să îți spun că pentru mine ești cel mai important și în realitate, dar și în acel mini-univers format de tine. 

Iubesc felul în care te îmbraci și te aranjezi, felul în care îți cauți identitatea. Nu te judec că te-ai machiat sau că astăzi, ca fata, ai purtat pantaloni în biserică. M-am bucurat că m-ai vizitat. Nu te judec că nu ai dat bani bisericilor, iubirea mea rămâne la fel. 

Iubesc felul în care te relaxezi. Ieri am fost și eu lângă tine când citeai. Te ajutam să deslușești pasajul acela dificil pe care îl aveai de comentat. 

Iubesc felul în care îți cauți liniștea. Ți-am oferit, zilele trecute, un apus de neuitat. L-ai surprins din toate unghiurile cu aparatul și ai dat poze tuturor prietenilor. 

IMG_20170422_184210

 

Iubesc felul în care creezi. Îți îndrum mâna atunci când scrii, atunci când pictezi, dar și atunci când gătești. 

Iubesc felul în care înveți să tolerezi. Te străduiești, uneori reușești, alteori nu reușești, dar contează că încerci. 

Iubesc felul în care ierți, deși sufletul ți-a fost rănit și bătut cu pietre. Iartă! Și mă vei dobândi. 

Iubesc felul în care greșești. Înveți să îți cunoști inima și să te maturizezi. Cu mult curaj pășește înainte! Alături de mine o să găsești lumina.

Iubesc felul în care cercetezi. Ai multe de descoperit, eu sunt aici să te ajut. 

Iubesc felul în care vrei să îți arăți dragostea, chiar și prin intermediul lucrurilor materiale. Citești printre rânduri, ești atent la ceea ce îi place celui de lângă tine cu scopul de a-l face să zâmbească și să se simtă apreciat. 

Îți iubesc gingășia, fragilitatea, momentele pline de emoție care te fac să descoperi ascunzișurile personalității tale și-ți umplu inima cu o abundență de trăiri ce-ți transformă simplul tău corp uman într-o ambianță plăcută, resimțită de cel de lângă tine. 

Iubesc felul în care mănânci, felul în care mergi, felul în care dormi, felul în care stai, te iubesc pe tine, omule drag! Sunt mereu aici și te aștept. 

Plâng cu tine, sufăr alături de tine, dar ai încredere. 

Citat-Michelangelo-Buonarroti

Advertisements

8 thoughts on “Scrisoare de la Dumnezeu pentru tine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s