M-a căutat fericirea!

Unde? În natură..

campfire.jpg

M-a găsit? Da, dar nu pentru mult timp. Acum o tot caut eu. Din păcate, m-am ancorat prea mult în lumea asta “modernă”, deși simțeam cum natura voia să mă primească în sânul ei, să îmi ofere un moment unic în care să mă regăsesc și să îmi cuprindă sufletul din toate unghiurile, ca să nu mai plec. 

Cum ador cerul, așa ador și copacii înfloriți primăvara, dar și miile de flori, în special pe un câmp care pare că se întinde la infinit. Mai lipsește și imaginea unui apus de soare, care să fie ca o pată de culoare în tot acest tablou. Și încă asta nu e nimic. 

FB_IMG_1492142550810.jpg

Peisajul de munte e cel care îmi taie răsuflarea mereu. Un loc mai frumos decât vârful unui munte de unde poți vedea totul ca și cum ești izolat de ceea ce se întâmplă în lume, nu as mai putea să găsesc. Libertate, iubire, fragilitate, suflet, aici sunt. 

E foarte plăcut să văd cum lumea progresează, dar nu mai am același sentiment când e clar că lumea e preocupată mai mult de dezvoltarea tehnologiei, care, într-adevăr, ne face viața mai ușoară, decât de aprecierea a ceea ce este în jurul ei. 

Nu am avut ocazia să vizitez multe locuri, nu am mers la mare (dar cred că sufletul meu deja aparține muntelui), însă în fiecare zi mă opresc și încerc să transform ceea ce pare nesemnificativ în ceea ce este în genere: frumusețe. 

Asta am surprins acum câteva zile:

IMG_20170412_142616.jpg

IMG_20170412_142124_111.jpg

IMG_20170411_161953_570.jpg

IMG_20170408_102124_085.jpg

Eu vreau o casă la munte, să fiu înconjurată de verdeață, de flori, de izvoare, să îmi sustrag energia din peisajul care mă întâmpină mereu la colțul geamului și care parcă îmi întinde o mână ca să îi mai ofer câteva momente în care să își demonstreze măreția. 

Căutați un loc unde puteți să vă regăsiți pe voi înșivă și care să vă ofere prilejul de a simți că trăiți. Tânjiți după cunoaștere!

P.S. : dacă pe unii nu îi caută fericirea, o aduc ei altora. Am trecut pe lângă cineva care avea în mână foarte multe iconițe pe care le împărțea celor ce voiau să primească. Un gest mic și frumos de Paște. 🙂

IMG_20170414_135704.jpg

Advertisements

5 thoughts on “M-a căutat fericirea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s