The sound of silence

 

IMG_1104278E greșit să credem că liniștii i se pot atribui doar caracteristicile standard, precum: niciun sunet care să bruieze lumea, singurătate.

Eu cred că liniștea e subiectivă.

Pentru mine, liniștea e atunci când stau și privesc cerul. Ador cerul. Mi se pare incredibil cum în fiecare parte a zilei nu trebuie decât să ridici privirea că să-ți stăpânești pofta de frumos.

Asta am surprins astăzi.

IMG_20170409_132949_962

IMG_20170409_115026_601

IMG_20170409_140722_161.jpg

Liniștea e și atunci când vorbesc cu mama și îmi spune mereu că nu știe când m-am făcut mare. Liniștea e și atunci când stau cu prietenele mele și medităm asupra “nemuririi sufletului”, dar și atunci când ne distrăm până nu mai putem, dansăm, cântăm, râdem copios. Liniștea e și atunci când alerg, e și atunci când stau și scriu un articol, e chiar și atunci când ascult muzică, indiferent de gen. Pentru mine, liniștea e și atunci când reușesc să înot fără să simt că mă înec. :))

tumblr_no0ip0WObH1uv32zlo1_r2_1280

Dacă pentru tine liniștea înseamnă să stai pe pat și să te uiți la TV, atunci nu te ridica de acolo prea curând. Dacă pentru tine liniștea înseamnă să stai cu persoana iubită, atunci nu o lăsa să plece. Dacă pentru tine liniștea înseamnă să asculți manele, rock sau orice altceva, atunci dă volumul mai tare. Dacă pentru tine liniștea înseamnă să te contrazici, atunci exprimă-ți mereu punctul de vedere. Dacă pentru tine liniștea înseamnă să mergi la biserică, atunci du-te cu sufletul deschis. Dacă pentru tine liniștea înseamnă să înveți pentru școală, atunci ia cât mai multe creioane, pixuri, subliniază, studiază, nu ești tocilar. Dacă pentru tine liniștea înseamnă să îți faci un make-up impresionant, atunci strânge-ți bani și cumpără-ți o paletă de la Naked. 

Prețuiește liniștea în felul tău!

 

 

 

 

Advertisements

6 thoughts on “The sound of silence

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s